© 2009 - avis legal
 
 
 
  • NOTICIES

• SOPAR DE SOCIS 2019 I LLIURAMENT DELS XIII PREMIS AAMA60

Com és habitual a la nostra associació AAMA60, ens mou la música, i com el seu nom indica de l'època dels 60's, tot i que la bona música sempre és benvinguda.

Però també tenim des dels nostres inicis dos reptes, les trobades periòdiques entre amics i el reconeixement a aquelles persones que ens han portar la joia i la música al nostre entorn.

Hi aquest any, és un mica especial, donat que l'AAMA60 ja fa 20 anys que estem en aquest món de la música pel que fa a donar-la a conèixer, en gaudir-ne i en passar-hi moments inoblidable.

Doncs, un cop més i amb el rètol de "Ja tenim 20 anys" farem l'anual SOPAR DE SOCIS I AMICS, i lliurament del clàssics premis AAMA60, que també tornarem a celebrar al S'Agaró Hotel ****, que tan bé ens tracten i ens complau, i com molts ja sabeu es troba emplaçat a la Platja de Sant Pol de S'Agaró (Tel. 972.325.200 - info@hotelsagaro.com)

Recordeu doncs, que el sopar-festa serà el:

Dijous 5 de desembre de 2019 a les 21:00h - S'Agaró Hotel ****

Els socis ja haureu rebut la carta de l'esdeveniment, però per a més informació i recordeu, les reserves calen que les feu a l'Eduard Merino (609.372.926), a l'Alfons Hereu (676.060.566) o al Jaume García (972.321.209 - 635.476.302). Tanmateix a la carta hi trobareu molta més informació que es la mateixa que hi ha al .PDF si us el voleu baixar.

+ Informació

.... Ep! ... també us recordem que en el transcurs del sopar, hi actuarà el grup musical PACÍFIC, que tantes bones estones ens han fet passar en vetllades d'altres anys.

• XXI MERCADISC - Fira del disc 2019

Com cada any, amb tota la il·lusió i passió musical que ens envolta i alhora ens caracteritza, us esperem el proper diumenge 8 de setembre de 2019 a Sant Feliu de Guíxols, per a poder gaudir d'un dia de joia musical.

De les 10:00h fins les 21:00h a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols ens tindreu a peu de canó, juntament amb un munt d'expositors per tal que podeu trobar-hi tot allò que esteu cercant.

Us hi esperem !!!

• 20è ANIVERSARI DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA MÚSICA DELS ANYS 60

El proper dissabte 23 de març de 2019 l'Associació d'Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60), celebrem els 20 anys d'existència de la nostra entitat que també és la vostra.

Serà una festa que farem a la Sala "Las Vegas" de Sant Feliu de Guíxols. Començarem a les 22:00h i tindrem l'entranyable companyia que ens farà reviure musicalment els millors moments amb les millors cançons; el nostre bon amic Santi Carulla, el que fou cantant de Los Mustang, que l'acompanyerà el seu grup musical.

Per tal que la gresca no s'aturi, també tindrem la millor discoteca amb música de la dècada.


Preu d'entrada per a socis: 15€

Preu d'entrada per a no socis: 20€

+ Informació: Contactar

• I FIRA DEL DISC ANTIC A PALAMÓS

Palamós celebrarà el proper dissabte 18 de maig de 2019, la I Fira del Disc Antic, organitzada per AMS Club de Fans 60's, 70's 80's, una entitat amb un eslògan directament emocional: "La música directe al Cor".

Tot plegat amb el suport de l'Ajuntament de Palamós i la nostra AAMA60 col·laboració més entranyable pels nostres amics palamosins i palamosines.

La fira tindrà lloc al vell mig de Palamós, en el carrer Cervantes, amb un horari des de les 9:00h fins les 21:00h.

Però, com que mai en tenim prou de música, ... a les 19:30h, a la Plaça del Arbres, pràcticament a tocar del carrer Cervantes, hi haurà un concert en viu del grup DEX BAND, .... us hi esperem !!!

 

• ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ANUAL DE SOCIS

El proper dimarts 15 de gener de 2019, es farà l'Assemblea general ordinària anual de socis de l'AAMA60. La primera convocatòria serà a les 17:30h i la segona a les 18:00h. L'acte es farà al Casino El Guixolenc, Passeig del Mar, 36-38 de Sant Feliu de Guíxols.

Us podeu baixar el full informatiu:

• SOPAR DE SOCIS'2018

Com cada any organitzem el Sopar de Socis, que aquest cop també com és habitual ho fem al S'Agaró Hotel.

La trobada serà:

Dimecres 5 de desembre de 2018 a les 21:00h.

+ Informació

 

 

 

 

.... tindrem una vetllada musical en directe amb ...

 

THE BAZAGA'S

• XX FIRA DEL DISC - MERCADISC

Un any més, amb tota la il·lusió i passió musical que ens envolta i alhora ens caracteritza, us esperem el proper diumenge 9 de setembre de 2018 a Sant Feliu de Guíxols, per a poder gaudir d'un dia de joia musical.

De les 10:00h fins les 21:00h a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols ens tindreu a peu de canó, juntament amb un munt d'expositors per tal que podeu trobar-hi tot allò que esteu cercant.

Us hi esperem !!!

• SOPAR HOMENATGE A L'ENRIC ÀGUILA

El proper dimarts 5 de desembre de 2017, es farà el sopar en homenatge al nostre bon amic Enric Àguila, ara que fa un any que ens va deixar. El sopar-festa serà al S'Agaró Hotel de S'Agaró, on també comptarem amb la presència de quatre grups musicals prou coneguts per tots nosaltres, per tal de passar una bona estona.

Us podeu baixar el full informatiu:

• "SONÀMBOLS DELS 60" programa de ràdio de l'AAMA60

Cada dijous, excepte l'últim de mes i els dies festius, en l'AAMA60 ja tenim programa musical, ja sigui per escoltar música, noticies, entrevistes o xerrar d'històries dels anys 60, el nostre plat predilecte.

A Ràdio Sant Feliu, de les 20h a les 21h dels dijous, al dial 107.0 per la gent de Sant Feliu de Guíxols i voltants o, a través de la web Ràdio Sant Feliu On Line, per la gent de fora, ens podreu sintonitzar.

Un programa que es fa de la mà de l'Alfons Hereu i d'en Jaume Garcia. Sigueu benvinguts !!!

• AAMA60 CONVIDAT PER LA "XARXA TV" A CASTELLDEFELS

Moments de relax i xerrades
 
Entrevista a Santi Carulla (ex-Los Mustang)
     
 
Entrevista de Jaume Garcia, secretari d'AAMA60
 
Actuació de Los Salvajes

El passat divendres 14 de juliol de 2017, l'AAMA60 fou convidada a participar per XARXA TV a Castelldefels, a un programa estival anomenat, BEN TROBATS dedicat als anys 60's.

Hi va assistir el bon amic de l'associació, Santi Carulla, ex-cantant de Los Mustang, com també en Josep Taberner, en Santos Lopez i en Jaume Garcia. La raó fonamental era la d'explicar la història i els orígens de com va sorgir la idea de fer un llibre a l'associació, com finalment fou el: "60 Històries dels Anys 60".

També hi havia interès en saber el resultat de la seva publicació i la tan bona acollida que va tenir, fins el punt de que la primera edició quedés esgotada d'immediat i, si es treballava en una segona edició. Fet que ha comportat que aquesta segona edició ja estigui feta i que es posarà a la venda el proper 10 de setembre de 2017, en el marc de "MERCADISC" la Fira del Disc de l'associació a Sant Feliu de Guíxols.

Acabada l'entrevista i després de l'agradable trobada amb bons amics, es va tenir el plaer de poder gaudir en directe de la música del conegut grup Los Salvages.

• BONA ACOLLIDA DE LA PRIMERA EDICIÓ DEL LLIBRE

Reculls de premsa
Recull de premsa

• 60 HISTÒRIES DELS ANYS 60, ESGOTAT !!!

La mesa de presentació
 
Una part del públic assistent

Tal com us vam anunciar, el passat 21 d'abril d'aquest 2017, es va presentar a Sant Feliu de Guíxols, la joia de la nostra associació, el llibre "60 Històries dels Anys 60".

Un recull de seixanta històries personals dels anys 60 i que durant molt temps amb la col·laboració de molts socis i amics es va anar completant, fet que ha culminat aquest divendres amb la seva presentació i amb la venda directe que es va fer tant en la presentació del llibre com en la diada de Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols.

En la presentació del llibre, a part de comptar amb l'estimable presència de l'alcalde i regidor de cultura de Sant Feliu de Guíxols i del nostre bon amic i periodista Xavier Castillón, també vam tenir el plaer de comptar amb la presència del nostre bon amic Santi Carulla, el que durant quaranta anys, va estar cantant de Los Mustang.

Donem les gràcies a tots els entusiastes compradors, per l'èxit que ens ha desbordat, donat que s'ha esgotat tota la primera edició, essent per nosaltres una gran joia pel bon acolliment del treball, i pel fet que ha estat el millor homenatge que podíem fer al nostre entranyable i inoblidable, Enric àguila.

Us informarem de les novetats sobre el llibre i, pels que vulguin més informació sobre el mateix, podeu contactar amb en Jaume Garcia, secretari de l'associació que us informarà sobre el llibre i nova edició.

+ Informació: Noticia al diari, El Punt-Avui

• 60 HISTÒRIES DELS 60

Després d'anys d'anar rebent diferents articles dels nostres bons amics, tots ells relacionats amb històries musicals i vivències dels anys 60, feliçment aquesta tasta ha arribat al seu final.

Aquesta tasca, que va començar amb un projecte d'il·lusió i amb l'anhel de poder veure algun dia acabat un llibre que recollís seixanta històries dels anys 60, avui cofois i orgullosos podem dir que aquest somni s'ha fet realitat.

Un llibre que ja té data d'edició, el març del 2017, i que ha estat possible a l'esforç d'en Jaume Garcia i d'en Josep Taberner, i de totes aquelles persones que han col·laborat en cadascun dels articles que hi figuren. També, hi ha col·laborat l'Anton Homs, i que per motius de salut no va poder continuar la tasca que havia començat.

I per damunt de tot, serà un entranyable record en memòria del que durant tants anys en fou president i fundador, l'Enric Àguila i Solsona, des de la seva fundació a l'any 1999 fins que ens va deixar el passat 2016.

Per tot i per tots, moltes gràcies.

PRESENTACIÓ: Està prevista la seva presentació pel divendres 21 d'abril 2017 a les 19:00h, en la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

• REVISTA "GUIXOLS INFORMA"

Article publicat a la revista local de Sant Feliu de Guíxols "Guíxols Informa" i que fa una breu descripció sobre l'efemèride.

 

 

 

 

• NO ELS TIREU !

Si a casa vostra o si sabeu d'algun amic, veí, conegut etc. que disposa de discs de vinil antics i que ja ha arribat un moment que no sap on ficar-los o els hi fan nosa, no ho dubteu ni un moment, ens ho feu saber contactant amb nosaltres,  que ens cuidarem de posar-nos en contacte amb la persona interessada i d'anar a recollir-los.

Veure: contactar


portada | presentació | agenda | activitats | col.laboracions | notícies | enllaços | contactar
español
premis AAMA60 | fires del disc | mercadisc | guateque'60 | nits dels 60 | postals nadalenques | altres activitats
© copyright 2009